Koper włoski i rumianek korzystnie wpływają na pracę przewodu pokarmowego.
Zastosowanie: herbatka rumiankowo-koperkowa w saszetkach do zaparzania.
Sposób użycia: 1 saszetkę zaparzać wrzątkiem pod przykryciem przez 5-10 minut.
Składniki: kwiat rumianku 80%, owoc kopru włoskiego 20%.
100g produktu zawiera:
- wartość energetyczna 833kJ/204kcal,
- tłuszcz 0g (w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 0g), węglowodany 8,1g (w tym: cukry 2,9g), białko 9,3g, sól 0g.
Dodatkowe informacje:
Utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga zrównoważonego odżywiania i prowadzenia zdrowego trybu życia.
Przechowywać w suchym miejscu, sposób niedostępny dla małych dzieci.
Masa netto: 40g (20 saszetek po 2g).
Producent:
KZZ "Herbapol" w Krakowie SA,
ul. Chałupnika 14,
31-464 Kraków.