Passion Fruit & Mango in jelly to inaczej owoce w żelu tzw. frużelina, w którym to zanurzone zostały kawałki owoców marakui i mango. Produkt otrzymany z najwyższej jakości owoców. Passion Fruit & Mango In Jelly możesz wykorzystywać na wiele różnych sposobów. Jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.
Zastosowanie: Passion Fruit & Mango in jelly możesz wykorzystywać na wiele różnych sposobów. Jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.
Składniki: mango (50%), puree z marakui (30%), substancja słodząca: erytrytol, woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, aromaty, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwnik: karoteny, substancja słodząca: sukraloza.
100g produktu zawiera:
- wartość energetyczna 67kcal,
- tłuszcz 0g (w tym: kwasy nasycone 0g), węglowodany 25g (w tym: cukry 2,5g, poliole 10g), błonnik 0g, białko 0,6g, sól 0g.
Dodatkowe informacje:
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym.
Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, mleko, seler, gorczycę.
Przechowywać w temperaturze 2-25 stopni Celsjusza. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 2-10 stopni Celsjusza.
Zawiera substancje słodzące.
Masa netto: 1000g
Producent:
Allnutrition
Głogowska 41
45-315 Opole